Tandimplantat

Tandimplantater

Det er muligt at erstatte næsten alle tabte tænder med implantater. Behandlingen indebærer, at man lader en kunstig tandrod i form af en titaniumskrue vokse fast i kæbebenet til erstatning af en eller flere mistede tænder. På titaniumskruen (den kunstige tandrod) fastsættes en krone eller bro.

Kompetente, søde, imødekommende og i stand til at konkurrere på pris. Jeg er godt nok ikke begejstret over at skulle til tandlægen, men den naturlige venlighed og den gode stemning hos Tandlæge Åside betyder meget for mig 😍

Mette Risager Hansen

Behagelig og imødekommende, kører gerne langt for at opnå den service og tryghed der er ved et tandlægebesøg hos Martin Åside.

Birgit Frederiksen

Hvad er tandimplantater?

Tandimplantater er kunstige tandrødder. De placeres i kæbebenet for at understøtte en krone eller bro. Tandimplantater kan holde hele livet og er meget stærke og holdbare.

 

Tandimplantater består af titaniumdele, der går ind i dit kæbeben og en særlig type cement, der holder dem på plads i lang tid. Du kan få brug for flere aftaler for at få udført din tandimplantatprocedure.

Patient Reception - Tandlæge i Ringsted

Erstat en eller flere tænder med tandimplantater

Hvis du mangler en tand eller flere tænder, er tandimplantater en glimrende måde at erstatte dem på. Hvis du har overvejet at få tandimplantater, er her, hvad du behøver at vide om, hvordan de virker, og hvorfor de er en god mulighed for at erstatte dine manglende tænder.

 

tandlæge i ringsted

Hvad sker der under behandlingen?

Tandimplantater er en erstatning for roden af ​​en tand. De er lavet af titanium, som er et stærkt metal. Implantatet placeres i kæbeknoglen og vil til sidst smelte sammen med det. Med tiden bliver den nye tand fastgjort til dette implantat, så det kan fungere, som om din naturlige tand stadig var der.

Hvis du skal have et tandimplantat, skal du gennemgå to trin. Den første er selve operationen, og den anden del består af enten en krone eller en bro.

I løbet af det første trin vil din tandlæge fjerne en eller flere af dine tænder, og derefter indsætte en titaniumstolpe i kæbebenet, hvor tanden blev taget ud. Efter dette vil din tandlæge placere en krone oven på dette indlæg for at få det til at ligne en naturlig tand. 

Hvordan passer man bedst på sine implantater?

Det vigtigste er, at man har en god mundhygiejne. Hold din mund ren ved at børste og bruge tandtråd regelmæssigt, selvom du ikke føler smerte eller ubehag i det område. Tandimplantatets holdbarhed kan reduceres af særlige livsstilsvaner, om f.eks. rygning. 

Hvorfor implantater?

Har du mistet en eller flere tænder, så har du muligheden for at få indsat en bro eller et implantat. I tilfælde af, at du som patient ønsker at få indsat en bro kræver det, at du har minimum to nabotænder. Har du ikke det, vil man vælge at få et implantat. Et implantat kan indsættes næsten alle steder. Kontakt os for at høre hvad den bedste løsning er for netop dig.

“Hos Tandlæge Martin Åside behandler alle vores patienter med respekt og empati, og vi arbejder med den nyeste teknologi inden for bedøvelse som gør, at vi kan foretage behandlingerne smertefrit.
Behandlingen sker altid i patientens tempo.”

Åbningstider

Mandag: 07.30-17.00
Tirsdag: 07.30-16.00
Onsdag: 07.30-15.00
Torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07.30-14.00
Lukket i weekenden

Ringsted Tandlæge Martin Åside  •   Kontakt@martinaaside.dk   •   Tlf. 57 61 45 45  •  Find os på Facebook  •  Brogade 29-31  •  4100 Ringsted  • Sitemap • Også din tandlæge i Sorø og Borup