Tandbro behandling

Tandbro

Manglende tænder kan erstattes med tandbro. Her fastgøres den manglende tand til nabotænderne. Disse beslibes og der tages et aftryk, som sendes til et tandteknisk laboratorium, der fremstiller broen. Broen fastgøres med en speciel cement.

Hvis nabotænderne er i perfekt stand, er det synd at beslibe dem, og så vil et implantat være det absolut bedste valg.

En tandbro er en form for erstatning af tænder, der fastgøres til en naturlig tand på hver side, så der dannes en slags bro. En tandbro kan også bare sættes fast til en tand, og have en side, der er fritsvævende. Man kan også lave såkaldte støttebroer, der laves til patienter med løse tænder.

Holdbarheden af en tandbro afhænger af mange forskellige faktorer, herunder størrelsen, tilstanden af den bærende tand, mundhygiejne, bidstyrke og patientens alder. Generelt forventer man dog at en tandbro kan holde i mellem 20-25 år. Tandbroer udsættes dog for meget slid, så derfor kan det ske, at den holder i mindre tid. 

Få at få lavet en tandbro skal en patient ofte besøge klinikken ca. 2 gange. Ved første besøg tages en farveprøve af patientens tænder og et aftryk af patientens sammenbid, der efterfølgende sendes til et laboratorium, hvor tandbroen fremstilles. Når tandbroen er klar skal patienten komme ind på klinikken for at tandbroen kan fastgøres til patientens tænder. 

Prisen på en tandbro afhænger af hvad tandbroen skal laves af og hvilken sundhedssikring du har. Hvis du ønsker at få lavet en fuldkeramisk tandbro eller en guldtandbro så vil det være dyre end en porcelænstandbro eller en metalkeramisk porcelæns tandbro. Uden en sundhedssikring er prisen for en tandbro emmel 5250-5600 kr.., og med en sundhedssikring er prisen mellem 310-2100 kr. Se alle vores priser her under tandkrone.

Du kan altid få mere information om tandkødsbetændelse ved at kontakte os på tlf. 57 61 45 45 eller kontakt@martinaaside.dk. Du kan også finde mere info via dette link. 

Tandbro

Har du mistet en eller flere tænder? Så fortvivl ej. Med en tandbro kan dit tandsæt komme til at se ud som nyt. Det eneste det kræver er blot, at tanden foran og bagved den eller de mistede tænder er funktionsdygtige. En bro består af en kunstig tand, som oftest er lavet af enten porcelæn, guld, plast eller en kombi.

“Hos Tandlæge Martin Åside behandler alle vores patienter med respekt og empati, og vi arbejder med den nyeste teknologi inden for bedøvelse som gør, at vi kan foretage behandlingerne smertefrit.
Behandlingen sker altid i patientens tempo.”

Åbningstider

Mandag: 07.30-17.00
Tirsdag: 07.30-16.00
Onsdag: 07.30-15.00
Torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07.30-14.00
Lukket i weekenden

Ringsted Tandlæge Martin Åside  •   Kontakt@martinaaside.dk   •   Tlf. 57 61 45 45  •  Find os på Facebook  •  Brogade 29-31  •  4100 Ringsted  • Sitemap • Også din tandlæge i Sorø og Borup