Tandrensning

En tandrensning bør foretages regelmæssigt hos tandlægen, ofte i forbindelse med tandeftersyn. Ved en tandrensning fjernes plak og tandsten, som blandt andet kan genere tandkødet og give dette betændelse. Når plak og tandsten fjernes ved en tandrensning, vil tandkødsbetændelsen i de fleste tilfælde fortage sig, og atter blive sundt igen.

 

Behandler man ikke tandkødsbetændelse vil der med tiden opstå paradentose, som oftest vil kræve behandling resten af livet. En regelmæssig tandrensning er derfor vigtig for en god og sund hygiejne i munden. Nogen nedprioriterer i flere år at gå til tandlægen, og som konsekvens af dette oplever de ofte en dårlig mundhygiejne kendetegnet af meget plak, tandsten, og måske endda huller og dårlig ånde.
tandlæge i ringsted

Få og oprethold en god mundhygiejne

Når du har fået foretaget en tandrensning, vil tændernes overflader være helt glatte, og man vil opleve at det er lettere at børste tænderne helt rene på daglig basis. Selvom man får foretaget en tandrensning regelmæssigt hos sin tandlæge, er det vigtigt, at man husker at børste sine tænder grundigt to gange om dagen derhjemme. Tandbørstningen bør desuden suppleres med brug af tandtråd, for at nå bakterier hvor tandbørsten ikke kan kommer hen.

 

I takt med, at tænderne får brug for en tandrensning, vil der sætte sig plak på tændernes overflade, som er med til at gøre disse ru. Plak, der sidder steder, man ikke så let kan komme til, vil udvikle sig til tandsten, som også har en meget ru og hård overflade. Her har bakterier lettere ved at sætte sig og udvikle sig til eventuelle huller.

 

Døjer man med dårlig ånde, er det i mange tilfælde på grund af en mangelfuld mundhygiejne, og her vil en tandrensning i de fleste tilfælde være med til at fjerne problemet og finde årsagen hertil.

Lad os hjælpe dig

Her hos Martin Åside har vi hjulpet tusindevis af danskere med at få foretaget tandrensning og på den måde enten opdaget sygdomme i opløbet eller helt undgået dem. Vi har et højt fagligt niveau samt erfaring her i klinikken, og det er meget vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og tilpas.

 

Vi foretager typisk en tandrensning i forbindelse med dit regelmæssige tandeftersyn, og kan være med til at spare dig for alvorlige sygdomme som ellers ikke ville være opdaget. Her vil vi kunne opdage eventuelle sygdomme i et tidligt forløb og bedre og mere enkelt kunne behandle sygdommen. Får man foretaget en tandrensning regelmæssigt, er man med til at sikre en god og sund mundhygiejne.

 

Priseksempel på en tandrens

204,- DKK

 

 

Fordele ved tandrensning

– Fjerner plak og tandsten

– Forebyggelse af paradentose
– Beskyttelse og rengøring af tandkødet

 

behandlinger ved tandlægen Martin Åside
behandlinger ved tandlægen Martin Åside
“Hos Tandlæge Martin Åside behandler alle vores patienter med respekt og empati, og vi arbejder med den nyeste teknologi inden for bedøvelse som gør, at vi kan foretage behandlingerne smertefrit.
Behandlingen sker altid i patientens tempo.”

Åbningstider

Mandag: 07.30-17.00
Tirsdag: 07.30-16.00
Onsdag: 07.30-15.00
Torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07.30-14.00
Lukket i weekenden

Ringsted Tandlæge Martin Åside  •   Kontakt@martinaaside.dk   •   Tlf. 57 61 45 45  •  Find os på Facebook  •  Brogade 29-31  •  4100 Ringsted  • Sitemap • Også din tandlæge i Sorø og Borup