Tandlæge nær Borup

Martin Åside – din Borup tandlæge

Er du på udkig efter en tandlæge i Borup eller omegn? Så er tandlægen Martin Åside det perfekte valg. Martin Åside er nemlig en tandlæge nær Borup, der ligger i Ringsted.

Hos Martin Åside byder vi alle patienter varm velkommen. At gå til tandlægen er nemlig en tillidssag. Når patienter pendler fra andre byer for at tage til tandlægen hos os, så er det fordi vores tandlæger både er dygtige og imødekommende. I vores klinik vil du mærke, at der er en uformel omgangstone, der bidrager til at give vores patienter en god oplevelse. Samtidig kan vi sikre en smertefri behandling af højeste kvalitet, fordi vi altid er på forkant med den nyeste teknologi.  

En topmoderne tandlæge, specialiseret i tandlægeskræk 

Vi har specialiseret os i at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Det gør vi ved at sikre, at patienter har tillid til vores tandlæger, og ved at tilbyde en smertefri behandling. Vores innovative tilgang sikrer nemlig, at vi kan tilbyde den bedste, digitalstyret bedøvelse. Derfor kan vores patienter trygt tage til tandlægen. Derudover er det vigtigt for os, at alle patienter bliver sat 100% ind i deres behandlingsforløb. For at give vores patienter den bedste mulige oplevelse, sætter vi en ære i at møde alle patienter med respekt og empati.  

Tandlægerne hos Martin Åside er også specialiseret i at anvende de nyeste teknologier til behandlinger. Vores dygtige tandlæger bidrager hver især til, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi. Eksempelvis får vores patienter glæde af digitalstyret bedøvelse, laserbehandling af parodontose og CAD/CAM teknologi til kronefremstilling. Martin Åside er altså den perfekte klinik til dig, der søger en topmoderne klinik nær Borup.  

 

Find vej til din lokale tandlæge nær Borup

Du finder klinikken Martin Åside i hjertet af Ringsted, kun 5 minutters gang fra Ringsted station. Derfor er det nemt at komme til og fra klinikken med offentlig transport. For at komme fra Borup til Ringsted, kan du tage toget, det kører direkte mellem Borup og Ringsted. Efter blot 7 minutter er du i Ringsted. 

Hvis du derimod foretrækker at tage bilen fra Borup til vores tandklinik, så kan du sagtens det. Du finder nemlig rigeligt med parkeringspladser ved klinikken. 

 

Kontakt Martin Åside 

Bor du i Borup eller omegn? Og er du på udkig efter en tandlæge, som du kan have 10% tillid til, og som tilbyder en tryg og smertefri behandling med den nyeste teknologi? Så kontakt Martin Åside i dag per telefon eller e-mail. Vi ringer dig gerne op. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak og eventuelt en undersøgelse. 

Kontakt os på tlf. +45 57 61 45 45 eller på mail: kontakt@martinaaside.dk.

Tidsbestilling

Nedenfor kan du finde vores åbningstider.

Mandag: 8.00-12.00 + 13.00-15.30
Tirsdag: 8.00-12.00 + 13.00-15.30
Onsdag: 8.00-12.00 + 13.00-14.00
Torsdag: 8.00-12.00 + 13.00-15.30
Fredag: 8.00-13.30
Lukket i weekenden

 

Har du brug for hjælp til at finde vej til Tandlæge Martin Åside er vi lokaliseret midt i Ringsted.
Klik her for hjælp til rute vejledning.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores tandbehandlinger, vil du høre mere eller aftale tid til en uforpligtende undersøgelse, så er du altid velkommen til at tage kontakt til klinikken.

8 + 1 =

Kontakt Martin Åside

Tandlæge Martin Åside

Brogade 29
4100 Ringsted
Åbn i Google Maps

Tandlæge Martin Åside  •   Kontakt@martinaaside.dk   •   Tlf. 57 61 45 45  •  Find os på Facebook •   Brogade 29-31 • 4100 Ringsted