Tandlæge nær Sorø

 Leder du efter en kompetent tandlæge i nærheden af Sorø? Så er Martin Åside i Ringsted det sikre valg. Tandlæge Martin Åside har gennem årene altid haft fokus på, at være på forkant med den nyeste teknologi. Vi var blandt andet de første på Midtsjælland til, at gøre brug af digitalstyret bedøvelse. Det har bl.a. været medvirkende til at sikre en høj standard, der gør vi kan give vores patienter den bedst mulige oplevelse.

Vi ligger i hjertet af Ringsted – blot 5 minutters gang fra Ringsted station – og derfor kan du med fordel tage den offentlige transport fra Sorø til vores klinik. Hvis du kommer i bil fra Sorø, så er der også rigeligt med parkeringspladser ved vores klinik. Der er derfor ideelle forhold for dig, som bor i Sorø, og søger en dygtig tandlæge i nærområdet.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores tandbehandlinger, eller hvis du er interesseret i en uforpligtende undersøgelse, kan du skrive navn, mail og telefonnummer og så ringer vi dig op ved først mulige lejlighed.

Du kan også kontakte os på telefon +45 57 61 45 45 eller på mail: kontakt@martinaaside.dk

 

Tandlæge med patienten i fokus

Hos Martin Åside er det vores vigtigste opgave at give dig en god og tryg oplevelse. Vi har dyb forståelse for, at en stor del af vores patienter er utrygge – eller decideret angste – ved blot tanken om et tandlægebesøg. Derfor prioriterer vi bl.a. behandling og forebyggelse af tandlægeskræk yderst højt i vores daglige arbejde, ligesom det er noget, vi har mange års erfaringer med. Vi gennemgår altid behandlingsforløbet med vores patienter, så du er 100% afklaret med, hvad der kommer til at ske. Det er vigtigt for os, at alle patienter bliver behandlet med respekt og empati.

Det er vores job at sørge for, du altid oplever det samme høje serviceniveau og tryghed ved alle dine besøg. Den behagelige, afslappede omgangstone – og vores professionelle behandlinger – gør, at du hurtigt slapper af i vores komfortable tandlægestole.

 

Specialister med den nyeste teknologi

I klinikken finder du de dygtigste tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi er godt, professionelt team, som på hver vores interessefelter hjælper med at opretholde de høje standarder. Det kræver, vi holder os på forkant med de nyeste veldokumenterede teknologiske fremskridt i faget. Eksempler på disse er digitalstyret bedøvelser; men også laserbehandlinger af parodontose og CAD/CAM teknologi ved kronefremstilling. Det er med til, at højne klikken og gøre den topmoderne. Ydermere er vi – grundet de teknologiske fremskridt – i stand til at udøve helt smertefrie behandlinger.   

 

Kontakt os i dag

Bor du i Sorø eller omegn? Og skal bruge en tandlæge, der har fokus på omsorg og tryghed samt den nyeste teknologi? Så er Martin Åside det fornuftige valg. Kontakt vores klinik i dag på tlf: 57 61 45 45 eller send os en mail til kontakt@martinaaside.dk. Du har også mulighed for at blive ringet op – du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside under kontakt.

Telefontid

Nedenfor kan du finde vores åbningstider.

Mandag: 8.00-12.00 + 13.00-15.30
Tirsdag: 8.00-12.00 + 13.00-15.30
Onsdag: 8.00-12.00 + 13.00-14.00
Torsdag: 8.00-12.00 + 13.00-15.30
Fredag: 8.00-13.30
Lukket i weekenden

 

Har du brug for hjælp til at finde vej til Tandlæge Martin Åside er vi lokaliseret midt i Ringsted.
Klik her for hjælp til rute vejledning.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores tandbehandlinger, vil du høre mere eller aftale tid til en uforpligtende undersøgelse, så er du altid velkommen til at tage kontakt til klinikken.

12 + 2 =

Kontakt Martin Åside

Tandlæge Martin Åside

Brogade 29
4100 Ringsted
Åbn i Google Maps

Tandlæge Martin Åside  •   Kontakt@martinaaside.dk   •   Tlf. 57 61 45 45  •  Find os på Facebook •   Brogade 29-31 • 4100 Ringsted